.::Pishma::. پیش بینی لیگ برتر - پاسخ سوالات تبیان - جوایز نقدی Forums-viewtopic-جنجال هواداران تراکتور در بازی با پرسپولیس
Pishma :: مشاهده موضوع - جنجال هواداران تراکتور در بازی با پرسپولیس
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست Pishma » اخبار ورزشی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
جنجال هواداران تراکتور در بازی با پرسپولیس

مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
ali1370
پروفسور پیشما
پروفسور پیشما

عضو شده در: 5 خرداد 1388

[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 6 مرداد 1389 - 09:08    عنوان:  جنجال هواداران تراکتور در بازی ب پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اعتراض تماشاگران تراكتورسازي تبريز پيش از آغاز بازي شروع شد. هنوز سوت شروع مسابقه به صدا درنيامده بود كه هواداران تبريزي با پرتاب كردن بطري آب به داخل زمين باعث ايجاد دردسر براي عكاسان كنار زمين و پشت دروازه شدند.
اين عده در ادامه حركات زشت و ناپسند خود در اواسط نيمه دوم و در اعتراض به داور مسابقه به سمت زمين بطري آب پرتاب كردند و صندلي‌ها را شكستند. آنها معتقد بودند بايد يك پنالتي به سود تراكتورسازي گرفته مي‌شد.

اعتراض نامتعارف تماشاگران تبريزي تا پايان مسابقه ادامه داشت. آنها حتي اقدام به آتش زدن صندلي‌ها كردند به طوري كه ماموران آتش‌نشاني براي خاموش كردن آتش وارد ميدان شدند. مشخص نبود كه چرا تماشاگران تبريزي اين گونه عمل كردند.
بلندگوي ورزشگاه‌ بارها از تماشاگران تبريزي خواست كه آرامش خود را حفظ كنند اما آنها به اين مسئله توجهي نداشتند. طرفداران تراكتورسازي همچنين شعارهاي ناشايستي عليه پرسپوليس سر دادند. البته هواداران پرسپوليس نيز پس از گل برتري از الفاظ ناشايستي استفاده كردند و عليه تبريزي‌ها شعار دادند.
در پی شعارهای نامتعارف تماشاگران در نیمه دوم، شبکه 3 سیما مجبور به قطع صدای ورزشگاه و عادل فردوسی پور شد که بازی را گزارش می کرد. این برای اولین بار در چند سال اخیر بود که صدای گزارشگر ورزشگاه به دلیل شعار تماشاگران قطع شد!

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
:
تشکرها از این تاپیک
ali1370 از این تاپیک تشکر میکنم 
ali1370
پروفسور پیشما
پروفسور پیشما

پست تاریخ: چهار‌شنبه 6 مرداد 1389 - 09:10    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

روابط عمومی ورزشگاه: تمام خسارات مربوط به هواداران تراکتور است

مصطفي محبيمدیر روابط عمومی ورزشگاه آزادی گفت که تمام خسارتهای وارده به ورزشگاه از سوی هواداران تراکتورسازی بود: هواداران تيم تراکتورسازي تبريز در طول بازي به تجهيزات، تاسيسات و صندلي هاي ورزشگاه آزادي به شدت آسيب رساندند.
وي ادامه داد : تمامي اين خسارتها در جايگاه هواداران تيم تراکتورسازي تبريز بوده و تاصبح چهارشنبه ميزان خسارتها را بررسي و به سازمان ليگ اعلام خواهيم کرد.

مدير روابط عمومي مجموعه ورزشي آزادي گفت: اين خسارتها از قبيل آتش زدن و شکستن صندلي ها، آسيب رساندن به سرويس هاي بهداشتي و راهروهاي ورزشگاه بوده و اميدواريم که خسارتهاي ورزشگاه آزادي پرداخت شود.

وي در خصوص اين که در مصاحبه هاي پيشين خود اعلام کرده بود صندلي هاي اين ورزشگاه نشکن است گفت: طبق آزمايشهايي که در گذشته انجام داده بوديم اين صندلي ها کاملا نشکن بوده و چگونگي شکستن آنها از سوي هواداران تبريزي جاي تعجب دارد.!

محبی در مورد آتش زدن قسمتي از ورزشگاه توسط هواداران تيم مهمان اظهار داشت: در قسمتي از ورزشگاه نيز صندلي ها به آتش کشيده شده ولي اين مورد چندان جدي نبود.

بازگشت به بالای صفحه

reza206
کاربر پیشما
کاربر پیشما

عضو شده در: 5 مرداد 1389

پست تاریخ: چهار‌شنبه 6 مرداد 1389 - 11:00    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اين صندلي ها کاملا نشکن بوده و چگونگي شکستن آنها از سوي هواداران تبريزي جاي تعجب دارد.! شاد و شنگول (این تیکهش خیلی باحال بود)

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر
maheroshan
کاربر فعال پیشما
کاربر فعال پیشما

عضو شده در: 17 اسفند 1387

پست تاریخ: چهار‌شنبه 6 مرداد 1389 - 16:36    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

tabryzyaye ***!

بی احترامی ممنوع
MAZ

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
YAR2
استاد فیلم
استاد فیلم

عضو شده در: 21 بهمن 1385

blank.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 6 مرداد 1389 - 22:35    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

حالا خوبه اول لیگه

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
ali1370
پروفسور پیشما
پروفسور پیشما

پست تاریخ: چهار‌شنبه 6 مرداد 1389 - 23:40    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

maheroshan نوشته است:
tabryzyaye ***!

البته توهین کار بدیه. نه؟؟؟؟

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 4 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید