تاریخ: چهارشنبه 6 مرداد 1389 - 09:06 عنوان: صدا و سیما به حقیقت اعتراف کرد؟
جهان ورزش - بازی جنجالی پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز مسئولان صدا و سیما و پخش شبکه سه را وادار کرد چند بار صدای عادل فردوسی پور، گزارشگر بازی را قطع کند تا پیمان یوسفی از استودیو به گزارش بازی صامت بپردازد. هواداران تراکتورسازی بارها در این بازی از الفاظ رکیک استفاده کردند که باعث شد صدای ورزشگاه قطع شود. وقتی که صدای فردوسی پور در اواسط نیمه دوم وصل شد هواداران پرسپولیس شروع به شعار دادن کردند و از لفظ «ایشَّک» استفاده کردند و در حالی که صدای دمق فردوسی پور شنیده می شد بار دیگر صدای ورزشگاه قطع شد و تا پایان یوسفی گزارش بازی را بر عهده گرفت. جالب آن که هر بار پیمان یوسفی با عذرخواهی از مردم دلیل قطع صدا را مشکلات فنی عنوان می کرد اما به نظر دستوری از مقام بالاتر به او رسید تا راستش را بگوید. یوسفی هم گفت:«همکاران به من اطلاع دادند قطع صدای ورزشگاه دلیلی فنی ندارد و به خاطر به کار بردن الفاظ رکیک از سوی تماشاچیان و به احترام عزیزان پای تلویزیون مجبور به قطع صدای ورزشگاه شدیم.»
شاید صدا و سیما قصد دارد از این طریق فرهنگ سازی کرده و برای اولین بار به جای مخفی کردن حقیقت از راهی دیگر مانع از بروز چنین اتفاقاتی در ورزشگاه شود.
هر چند که اطلاعات نشان می دهد که این مساله از ضعف فنی صدا وسیما بوده است. _________________ وقتی کار خوبی میکنم حس خوبی دارم. وقتی کار بدی میکنم حس بدی دارم. این دین من است. آبراهام لینکولن
درحالی که روز گذشته صدا و سیما دلیل قطع صدای بازی پرسپولیس - تراکتورسازی را مسائل حاشیه ای اعلام کرد ، مستنداتی وجود دارد که نشان می دهد قطع صدای ورزشگاه به
دلیل مشکلات فنی بوده است .
روز گذشته در هنگام پخش بازی پرسپولیس و تراکتورسازی صدای پخش شده از استادیوم چندین بار قطع شد . پیمان یوسفی مجری برنامه لیگ برتر هر چند بعد از اولین قطعی صدا ، به خاطر مسائل فنی از مردم عذرخواهی کرد اما در دفعات بعدی اعلام کرد که ناسزا گویی تماشاگران دلیل اصلی این اتفاق بوده است ، نه دلالیل فنی .
این در حالی است که یکی از دست اندرکاران واحد سیار حاضر در ورزشگاه در بین دو نیمه به خبرنگار جهان ورزش گفته بود:\"چون بازی اول است هنوز سیستم صوتی درست نشده و به همین دلیل صدای روبه روی جایگاه در تلویزیون پخش نمی شود\"ماجرا از این قرار بود که صدای تماشاگرانی که رو به روی جایگاه می نشستند در تلویزیون شنیده نمی شد و این مساله به سوالی تبدیل شد که یکی از مسوولان صدا وسیما در این مورد توضیح داد:\" بازی اول است هنوز سیستم های صوتی خوب نصب نشده و فقط چندمیکروفون برای ضبط صدای جایگاه و یک میکروفون برای صدای گزارشگر مسابقه آماده شده اند\"
اماده نبودن سیستم صدا برداری بازی هم خیلی راحت سبب شد که زمان شعار دادن ها مجبور به قطع صدا شوند. همیشه در پخش مستقیم مسابقات لیگ برتر میکروفن گزارشگر از میکروفون های تماشاگران جداست به همین دلیل وقتی که شعاری در استادیوم داده می شود مسوولان خودشان صدای ورزشگاه را کم می کنند.در حالی که در این بازی مسوولان تلویزیون با کم کاری موفق نشده بودند سیستم های خود را نصب کنند و حتی میکروفون های همیشگی را داشته باشند با شعار دادن تماشاگران شوکه شدند.
پخش نشدن شعارهای داخل استادیوم تصمیمی است که مسوولان صدا وسیما از چندین سال قبل گرفته اند و حتما قرار نبوده برای بازی پرسپولیس و تراکتورسازی تماشاگران تغییری کنند. حالا معلوم نیست چرا مسوولان صدا وسیما به خاطر اشتباه خودشان حاضر به عذر خواهی نیستند و همه چیز را گردن تماشاگران می اندازند. _________________ وقتی کار خوبی میکنم حس خوبی دارم. وقتی کار بدی میکنم حس بدی دارم. این دین من است. آبراهام لینکولن
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید