تاریخ: شنبه 19 تیر 1389 - 22:15 عنوان: دعوت به همکاری در بخش ورزشی برای
با سلام خدمت کاربران عزیز
یکی از هدف های سایت پیشما برگزاری مسابقه پیش بینی لیگ های مختلف اروپایی و بازیهای جام باشگاه های آسیا و اروپا می باشد ، لذا از کاربرانی که می توانند مسئولیت برگزاری این مسابقات را بر عهده بگیرند درخواست می شود در این تاپیک اعلام آمادگی کنند.
ضمنا از مسئولین برگزاری مسابقات مختلف در فصل گذشته که نفرات زیر بودند با اهدای 500 امتیاز کمال تشکر را می نماییم:
ali1370 - Irandokht- hamid_bahal - MOSLEM - mhmd1 - jax
اما لیگ هایی که نیاز به مسئول برگزاری دارند عبارتند از:
لیگ برتر ایران - لیگ اسپانیا - لیگ آلمان - لیگ ایتالیا - لیگ انگلیس -
لیگ قهرمانان اروپا - لیگ قهرمانان آسیا
توجه:
برای هر لیگ حداکثر دو نفر می توانند اعلام آمادگی نمایند
داوطلبان حداکثر تا اوایل مرداد ماه اعلام آمادگی نمایند.
با تشکر
مدیریت بخش ورزشی سایت پیشما
لیگ برتر ایران - لیگ قهرمانان آسیا _________________ گر نگه دار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
من هم لیگ آلمان و لیگ قهرمانان اروپا را خیلی سخت به عهده میگیرم _________________ هر آنچه می بینم سرابی بیش نیست هر آنچه نمی بینم رویایی بیش نیست هر آنچه خواهم دید ثانیه ای بیش نیست... !!
اگه وقت داشتم حتما مسئولیت لیگ پرقدرت ایتالیا رو بر عهده می گرفتم. البته لیگ اسپانیا نیاز به پیشبینی نداره. مادرید و بارسا همه رو می برند. _________________ وقتی کار خوبی میکنم حس خوبی دارم. وقتی کار بدی میکنم حس بدی دارم. این دین من است. آبراهام لینکولن
من میتونم این فصل هم لالیگای اسپانیا رو به عهده بگیرم. _________________ سکوتم را نکن باور. من آخر با امید ناب آزادی تمام بغضها را کینه ها اندوهها را با گلوی یک جهان فریاد آزادی شکستی سخت خواهم داد.
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید